بهترین هابهترین های دیجیتال

بهترین گوشی گیمینگ

تعداد قابل توجهی از کاربران گوشی‌های هوشمند، از دستگاهشان صرفاً به‌عنوان وسیله‌ای برای بازی استفاده می‌کنند؛ موضوعی که تولیدکنندگان هم به آن واقف هستند. به‌همین‌دلیل، برخی از شرکت‌ها مثل ایسوس و لنوو و شیائومی گوشی‌هایی مخصوص گیمرهای موبایل تولید می‌کنند. چنین گوشی‌هایی معمولا عملکرد قدرتمند، سیستم خنک‌کننده کارآمد و امکانات سخت‌افزاری به‌خصوصی را ارائه می‌دهند؛ در عوض گران‌تر هم هستند و همین موضوع باعث می‌شود از لیست خرید بسیاری از علاقه‌مندان به بازی‌های موبایل خارج شوند.

نرم افزار گیمینگ

هنگام خرید گوشی گیمینگ اکثر کاربران تمرکز و حساسیتشان را روی سخت‌افزار خوب و قوی قرار می‌دهند و تقریباً عناصر دیگر مثل نرم‌افزار را فراموش می‌کنند. بااین‌وجود چند سالی می‌شود که سازندگان گوشی‌های هوشمند، خصوصاً دستگاه‌های اندرویدی، در کنار استفاده از بهترین سخت‌افزار ممکن، نیم‌نگاهی هم به عملکرد بهتر نرم‌افزار دارند.

از این‌ رو گوشی‌های هوشمند با گیم لانچرهای اختصاصی مختص هر شرکت عرضه می‌شوند. در واقع شرکت‌ها اسلحه‌ی مخفی خودشان را رو کرده و به تجربه‌ی هرچه‌بهتر کاربر هنگام بازی‌کردن کمک می‌کنند. گیم لانچرها علاوه‌بر بهینه‌سازی دستگاه برای اجرای هرچه بهتر بازی‌ها، امکانات ویژه‌ی دیگری هم به‌همراه دارند که شامل مواردی از جمله میانبر برای گرفتن اسکرین‌شات، ضبط ویدئو از صفحه‌ی بازی، بستن اعلانات و جلوگیری از لمس ناخواسته‌ی صفحه می‌شود.

ویژگی های گیم لانچر سامسونگ و شیائومی

سامسونگ در نسخه‌ی اختصاصی «گیم لانچر» خود علاوه‌بر تنظیم وضوح صفحه و فرمت ذخیره‌ی اسکرین‌شات، امکان سوئیچ بین سه حالت بهترین عملکرد، حالت متعادل و حالت بازی با محوریت مصرف بهینه‌ی باتری را دراختیار کاربر قرار داده است.

شیائومی با «گیم توربو» علاوه‌بر ارائه‌ی برخی امکانات مشابه گیم لانچر سامسونگ، ویژگی‌هایی نظیر اجرای هم‌زمان برنامه‌های تعیین‌شده در پنجره‌ای کوچک، جلوگیری از داغ‌شدن بیش از اندازه‌ی دستگاه، پاسخ به تماس‌های دریافتی در حالت اسپیکر یا هندزفری و امکان نمایش مقدار درگیری پردازنده‌ی مرکزی و پردازنده‌ی گرافیکی هنگام اجرای انواع بازی‌ها را فراهم کرده است.

شیائومی عملکرد بسیار خوبی در تولید گوشی‌های مناسب بازی کردن، خصوصاً در سال‌های اخیر داشته و بازه‌ی قیمتی گوشی‌های گیمینگ را جابه‌جا کرده است؛ درحالی‌که برای خرید گوشی‌های مناسب گیمینگ سایر برندهای مهم مانند سامسونگ و اپل، باید حداقل ۱۳ میلیون تومان هزینه کنید، با مبلغی بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان می‌توانید یک گوشی مناسب بازی با برند شیائومی تهیه کنید.

ردمی 10 شیائومی | Xiaomi Redmi 10

redmi 10

هرچند می‌توان با ۶ میلیون تومان یکی از بهترین گوشی‌های گیمینگ زیر ۱۰ میلیون تومان را تهیه کرد؛ اما اگر موبایل گیمر حرفه‌ای نیستید و اجرا شدن بازی‌ها با کیفیت متوسط نیز برایتان راضی‌کننده است، می‌توانید با حدود ۵ میلیون تومان سراغ ردمی ۱۰ شیائومی بروید. ردمی ۱۰ شیائومی از نمایشگر ۶/۵ اینچ ۹۰ هرتز IPS، پردازنده‌ی هلیو G88 مدیاتک، اسپیکرهای استریو و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد تا حداقل انتظاراتی را که از یک گوشی گیمینگ می‌رود، برآورده کند.

به علاوه، پشتیبانی از کارت حافظه‌ی جانبی اختصاصی و بهره‌مندی از جک ۳/۵ میلی‌متری هدفون، دیگر مزیت‌های گوشی میان‌رده‌ی شیائومی است که می‌توان نسخه‌ی ۶۴ گیگابایت آن را با قیمتی حدود ۵ میلیون تومان تهیه کرد. البته برای کاربر عادی، ردمی ۱۰ شیائومی بهترین انتخاب ممکن در این بازه‌ی قیمتی نیست.

معرفی بهترین مانیتور های گیمینگ 🎮

پوکو X3 پرو | Poco x3 pro

پوکو X3 پرو مدل پیشرفته‌ای از پوکو X3 محسوب می‌شود که به جای اسنپدراگون 732G، از تراشه‌ی اسنپدراگون 860 بهره می‌برد. اگر خیلی ساده بخواهیم دو تراشه را باهم مقایسه کنیم، باید بگوییم در اجرای بازی‌های موبایل، تراشه‌ی اسنپدراگون 860 حدود دو تا سه برابر سریع‌تر از اسنپدراگون 732G است؛ بنابراین می‌تواند اکثر بازی‌های موبایل را با نرخی نزدیک به ۶۰ فریم‌بر‌ثانیه اجرا کند.

poco x3 pro

به‌جز تراشه، تفاوت دیگری بین پوکو X3 پرو و پوکو X3 وجود ندارد. مدل پرو هم از نمایشگری با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حساسیت لمسی ۲۴۰ هرتز، بلندگوهای استریو و باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپرساعت استفاده می‌کند. در بخش مشخصات گیمینگ، نه‌تنها به ایکس 3 پرو با این برچسب قیمتی ایرادی وارد نیست، بلکه می‌تواند لقب بهترین گوشی گیمینگ اقتصادی سال‌های اخیر را نیز از آن خود کند.

 

بهترین گوشی گیمینگ میان رده

در فاصله‌ی قیمتی بین پوکو ایکس 3 پرو و پوکو اف 3، گوشی گیمینگ دیگری هم در بازار حضور دارد که البته به جز دوربین بهتر، مزیت خاصی نسبت به دو محصول دیگر ارائه نمی‌کند. بنابراین اگر علاوه‌بر مشخصات گیمینگ، کیفیت دوربین‌ها را نیز به‌عنوان معیار مدنظر دارید، با قیمتی حدود ۷ میلیون تومان می‌توانید به جای نسخه‌ی ۲۵۶ گیگابایت پوکو ایکس 3 پرو، به سراغ نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایت پوکو ایکس 3 جی تی بروید.

شیاِومی t10 | Xiaomi Mi 10T 5G

گوشی mi 10t

«شیائومی می 10 تی» را می‌توانیم یکی از بهترین گوشی‌های گیمینگ اقتصادی بدانیم که سخت‌افزار قدرتمند و امکانات جذابی را با قیمت مناسب در اختیار گیمرهای موبایل قرار می‌دهد. با وجود اینکه دوربین‌های می 10 تی در حدواندازه‌ی گوشی‌های هم‌قیمت نیست و بدنه‌ی ضخیم و سنگین آن هم جایزه‌ای برای طراحی نمی‌برد، اما برای جامعه‌ی هدف، یعنی گیمرهای موبایل، قدرت پردازشی فوق‌العاده و روان بودن محیط کاربری را به لطف تراشه اسنپدراگون 865 و نمایشگر ۱۴۴ هرتز به ارمغان می‌آورد. به‌جز قدرت پردازشی و نرخ نوسازی نمایشگر، می 10 تی مزیت خاص دیگری را برای شگفت‌زده کردن شما ارائه نمی‌کند.

سامسونگ گلکسی S20 FE مدل 5G

بدون شک «galaxy s20 fe 5G» محبوب‌ترین پرچم‌دار اقتصادی بازار ایران به‌شمار می‌آید. اگر بخواهیم صرفاً قدرت پردازشی را مدنظر قرار دهیم، پوکو F3 به لطف تراشه‌ی اسنپدراگون 870، حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد از گلکسی S20 FE مدل 5G با تراشه اسنپدراگون 865 قدرتمندتر است؛ اما به‌عنوان یک گوشی هوشمند، تجربه‌ای که S20 FE در اختیارتان قرار می‌دهد، با پوکو F3 قابل‌مقایسه نیست.

سامسونگ گلکسی S20 FE مدل 5G

پرچم‌دار اقتصادی سامسونگ، بدنه‌ای سبک‌تر و نمایشگری با رنگ‌های دقیق‌تر و رابط کاربری به‌مراتب بهتری را در اختیارتان قرار می‌دهد. کیفیت عکاسی و فیلم‌برداری گلکسی S20 FE با اختلاف زیادی از پوکو F3 بهتر است؛ بنابراین بااینکه پوکو F3 بازی‌ها را با چند فریم بیشتر نمایش می‌دهد، ولی گلکسی S20 FE مدل 5G تجربه‌ی کامل‌تر و لذت‌بخش‌تری از یک گوشی هوشمند را در اختیارتان قرار می‌دهد.

همان‌طور که گفتیم گلکسی S20 FE 5G، نماینده‌ی شایسته‌ی سامسونگ، امکانات بی‌شمار و ارزشمندی دارد که همگی بر ارزش خرید آن می‌افزایند؛ اما سامسونگ به‌همراه پرچم‌دار اقتصادی خود شارژر ۱۵ وات ارائه می‌دهد که سرعت شارژ آن در این بازه قیمت اصلاً راضی‌کننده نیست؛ هرچند که گوشی از شارژ ۲۵ وات پشتیبانی می‌کند. نقطه‌ضعف دیگر گلکسی اس ۲۰ اف ای قاب پلاستیکی پشت آن است که حس چندان خوبی را به کاربر منتقل نمی‌کند؛

آیفون 12 اپل | Iphone 12

آیفون 12 اپل

آیفون‌های اپل، همیشه از بهترین دستگاه‌های گیمینگ بوده‌اند؛ به همین خاطر، حضور «Iphone 12» در رده‌ی قیمتی حدود ۲۴ میلیون تومان، باعث شده است تا از بهترین گزینه‌های گیمینگ در این رده‌ی قیمتی باشد. اصلی‌ترین دلیل انتخاب گوشی اپل، عملکرد بی‌نظیر پردازنده A14 و پایداری آن در کنار نمایشگر بسیار خوب است؛ شاید در این رده‌ی قیمتی و حتی پایین‌تر، گوشی‌هایی با نمایشگر بزرگ‌تر و نرخ نوسازی بالاتر و باتری حجیم‌تر وجود داشته باشند؛ اما تجربه‌ی بازی روی یک آیفون را با کمتر چیزی می‌توان عوض کرد.

آیفون 13 اپل | Iphone 13

آیفون 13 اپل

تراشه A15 بایونیک اپل به‌عنوان بهترین پردازنده‌ی دنیای گوشی‌های هوشمند، در آیفون 13 می‌تواند تجربه‌ی بازی کردن با موبایل را برای شما ارتقا دهد. نسل جدید آیفون‌های اپل با داشتن نمایشگر ۶/۱ اینچ سوپر Retina XDR OLED با پشتیبانی از دالبی ویژن و HDR 10، رزولوشن ۲۵۳۲ × ۱۱۷۰ پیکسل (تراکم پیکسلی ۴۶۰ پیکسل‌براینچ)، پردازنده قدرتمند A15، حافظه‌ی رم ۴ گیگابایت به همراه ۱۲۸، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی، اسپیکرهای استریو و باتری ۳۲۴۰ میلی‌آمپرساعتی به همراه پشتیبانی از شارژ سریع ۲۰ وات می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای گیمرهای موبایل باشد؛

البته اگر نمایشگر بزرگ‌تر، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و پردازنده گرافیکی قدرتمندتر می‌خواهید، باید چند میلیونی بودجه‌ی خود را افزایش داده و سراغ آیفون 13 پرومکس بروید. با وجود آخرین نسخه‌ی iOS و دوربین عالی، می‌توانید از عملکرد بی‌نظیر آیفون 13 در استفاده‌های روزمره، عکاسی و فیلم‌برداری نیز لذت کافی را ببرید.

بهترین فروشگاه‌های اینترنتی تجهیزات گیمینگ

آیفون 13 پرومکس اپل | Iphone 13 pro max

آیفون 13 پرومکس اپل

بهترین گوشی سال ۲۰۲۱ اپل می‌تواند بهترین انتخاب گیمرهای موبایل نیز باشد؛ با ویژگی‌هایی مانند نمایشگر ۶٫۷ اینچ سوپر Retina XDR OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از دالبی ویژن و HDR 10، رزولوشن ۲۷۷۸ × ۱۲۸۴ پیکسل، حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت، تراشه‌ی ۵ نانومتری A15 بیونیک اپل، پردازنده گرافیکی ۵ هسته‌ای اپل، ۶ گیگابایت رم به همراه ۱۲۸، ۲۵۶، ۵۱۲ گیگابایت یا یک ترابایت حافظه‌ و باتری ۴۳۵۲ میلی‌آمپرساعت و پشتیبانی از شارژ سریع ۲۰ وات، می‌تواند رضایت سخت‌پسندترین کاربران را نیز جلب کند.

سامسونگ گلکسی S21 اولترا | galaxy s21 ultra

سامسونگ گلکسی S21 اولترا

اگر به محصولات اپل علاقه‌ای ندارید و گوشی‌های اندرویدی را ترجیح می‌دهید، «گلکسی اس ۲۱ اولترا» کُره‌ای‌ها می‌تواند گزینه‌ی بعدی شما در این رده‌ی قیمتی باشد. بهترین گوشی سری S سامسونگ در سال ۲۰۲۱ با نمایشگر بزرگ ۶٫۸ اینچ داینامیک AMOLED 2X و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از HDR10+، رزولوشن ۳۲۰۰ × ۱۴۴۰ پیکسل، تراشه‌ی ۵ نانومتری اگزینوس ۲۱۰۰، رم ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت به‌همراه ۱۲۸، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌، اسپیکرهای استریو AKG، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت در کنار پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ وات می‌تواند نیازهای هر موبایل گیمری را تا حد زیادی برآورده کند.

گلکسی زد فولد 3 سامسونگ | galaxy z fold 3

گلکسی زد فولد 3 سامسونگ

باید بگوییم اگر مشکل مالی ندارید و دنبال خاص‌ترین و در عین‌حال یکی از بهترین گوشی‌های اندرویدی بازار هستید، انتخاب شما می‌تواند گلکسی زد فولد ۳ سامسونگ باشد. گوشی تاشوی کره‌ای‌ها با نمایشگر بسیار بزرگ ۷٫۶ اینچ داینامیک AMOLED 2X تجربه‌ای شگفت‌انگیز از بازی روی دستگاهی تبلت مانند را برای کاربران فراهم می‌کند؛

همچنین تراشه‌ی ۵ نانومتری اسنپدراگون ۸۸۸، رم ۱۲ گیگابایت در کنار ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌، اسپیکرهای استریوی تنظیم شده توسط AKG و باتری ۴۴۰۰ میلی‌آمپرساعت به‌همراه پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ وات از دیگر ویژگی‌های برجسته‌ی گوشی تاشدنی سامسونگ هستند که آن‌را تبدیل به گزینه‌ای مناسب برای هرگونه کاربری، ازجمله‌ی گیمینگ می‌کنند. این قیمت‌ها این باعث شده که امکان خرید گوشی گیمینگ ارزان قیمت برای اکثر افراد فراهم شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا